Aby powstało wino domowej roboty nie wystarczy zasypać cukrem owoców i odstawić do fermentacji...
ważne też jest odpowiednie "zlanie" napoju...
potrzebna jest długa rurka, butelki, korki, lak ...
co przedstawia instrukcja powyżej....
ważne też jest odpowiednie "zlanie" napoju...
potrzebna jest długa rurka, butelki, korki, lak ...
co przedstawia instrukcja powyżej....
5 komentarzy:
jednym słowem
Winiarnia u Bańków Ciesielskich ... aaaa macie licencję wykupioną??
no ładne rzeczy Kota nie ma w domu a Myszy już wino pędzą ... i to z kim z RODZICAMI !!!
hm... jak dobrze pamietam to na własny użytek produkcja nie potrzebuje licencji, a jesli przy okazji poczęstuje sie jakis gosc to chyba nic sie nie stanie :))
co nie ?!
tę licencje wydają właśnie Znajomi i Przyjaciele Królika ..., wiesz trzeba zatwierdzić walory smakowe, czyli udzielić licencji ..
mamy, nie boj nic
Prześlij komentarz