środa, 25 marca 2009
rozkosz podniebienia
Dla zaspokojenia zmysłów przygotuj:
rajski owoc, rozbierz go ze skórki,
i energicznymi ruchami zetrzyj na dużych oczkach.
Całość wrzuć do garnka, przypraw cukrem, aromatycznym cynamonem
i kilka chwil gotuj na żywym ogniu.
rajski owoc, rozbierz go ze skórki,
i energicznymi ruchami zetrzyj na dużych oczkach.
Całość wrzuć do garnka, przypraw cukrem, aromatycznym cynamonem
i kilka chwil gotuj na żywym ogniu.
W tym samym czasie połącz mąkę, jajeczka, cukier i pannę
co każe na siebie mówić margaryną.
Nie przejmuj się,
bo na początku ich znajomość nie przebiega zbyt ciekawie,
ale kiedy poznają się lepiej
ach....
ich przyjaźń przybiera interesujący obrót.
co każe na siebie mówić margaryną.
Nie przejmuj się,
bo na początku ich znajomość nie przebiega zbyt ciekawie,
ale kiedy poznają się lepiej
ach....
ich przyjaźń przybiera interesujący obrót.
Godzinę później z piekarnika wygląda rozkosz podniebienia.
Bardzo lubi podawana być rozgrzana w towarzystwie
lodów waniliowych i bitej śmietany.
Bardzo lubi podawana być rozgrzana w towarzystwie
lodów waniliowych i bitej śmietany.
Subskrybuj:
Posty (Atom)