środa, 22 grudnia 2010

DONT TRAJ DIS AT HOUM

LEKCJA PIERWSZA

krok pierwszy:
kurczak z kośćmi


krok drugi:
ostrym nożem nacinamy ścięgna, mięśnie
aby wyciągnąć niepotrzebne kości

krok trzeci:
wytrybowany kurczak.


LEKCJA DRUGA


krok pierwszy:
faszerowanie kaczki


krok drugi:
kaczka nadziana



krok trzeci:
kaczka dens
(jeśli nie dens to źle nafaszerowana)

4 komentarze:

Anonimowy pisze...

jestem pod wrażeniem! Moja mama pyta, czy Wojtek jest do wypożyczenia bo chciałaby się nauczyć pozbywania się kości z kurczaka ;)
Całusy for all!
Dder

miloova pisze...

to nie jest normalne... po prostu nie jest.
Swoją drogą to ta kaczka ma coś w sobie...

pani Arnoldzikowa pisze...

niestety - zawiadamiamy - kaczka nie przeżyła świąt!!!

Anonimowy pisze...

Jestem rowniez pod wrazeniem wspaniale wykonanej roboty przez pana Wojtka!!!!!Chodzi mi o usuniecie z kurczaka wszystkich czesci kostnych - genialnie, a jednak mozna. Chcialabym za anonimowym spytac sie, czy mozna pana Wojtka wypozyczyc? Zapomnialam z wrazenia sie przedstawic, jestem przyjaciolka Majki Poziomki, mieszkam w Hamburgu, nazywam sie barbara osssowska. Przesylam jeszcze raz, piekne pozdrowienia, tym razem ta droga dla swiezo upieczonych rodzicow i dla slicznego Aleksa. Do milego......